Ikea: U četvrtak na Bubanj potoku polaganje kamena temeljca

Ikea: U četvrtak na Bubanj potoku polaganje kamena temeljca

Sutra, na Bubanj potoku, položiće se kamen temeljac za prvu robnu kuću Ikea u Srbiji.Za glavnog izvođača radova izabrana je austrijska kompanija Strabag. Ikea je dobila građevinsku dozvolu za izgradnju prve robne kuće u Srbiji u junu prošle godine.

U izgradnju robne kuće biće investirano 70 miliona evra, a otvaranje je planirano na leto sledeće godine. Robna kuća će imati više od 30.000 kvadratnih metara i u njoj će raditi 300 ljudi.

Memorandum o saradnji Ministarstva građevinarstva Srbije, Grada Beograda i kompanije Ikea potpisan je oktobra 2014. godine.

Ikea je ranije najavila da će uložiti oko 300 miliona evra u izgradnju pet robnih kuća u Srbiji.

Izvor: GdeInvestirati/Beta
Previous Kazna za Goldman Sachs od 5,1 milijardu dolara
Next Kupovina preko interneta jeftinija 10 puta

You might also like

Kompanije 0 Comments

Srbija: Na “crnoj listi” 271 firma

Sve je veći broj rukovodilaca sa zabranom ili ograničenjem u poslovanju i raspolaganju novcem, čime je broj loših firmi na “crnoj listi” u Srbiji dostigao 271.

Kompanije 0 Comments

Pred stečajem četvrtina preduzeća u Srbiji

Iako je srpska privreda, posle višegodišnje neprofitabilnosti, prošle godine prešla u pozitivnu zonu poslovanja, ipak je pred stečajem četvrtina preduzeća u Srbiji, a te kompanije imaju neto gubitak iznad visine kapitala.

Kompanije 0 Comments

APR prihvatila zahtev za brisanje Andreja Vučića kao vlasnika firme Asomakum

Agencija za privredne registre (APR) je prihvatila zahtev advokata Zorana Jakovljevića za brisanjem Andreja Vučića kao direktora i vlasnika firme Asomakum, prenela je Televizija N1.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply