Beograd dobija još jedan tržni centar

Beograd dobija još jedan tržni centar

U Beogradu će biti izgrađen još jedan tržni centar “Ada Mall”, na Čukarici, na približno 32.000 kvadratnih metara za izdavanje.

Ada Mall će se nalaziti u Radničkoj ulici, u jednom od najprometnijih delova grada a biće projektovan i izgrađen u skladu sa najvišim svetskim standardima, sa 1.000 parking mesta.

Foto: Beobuild.rs

 

Investitor je kompanija GTC, već poznato ime na gradskom tržištu poslovnog prostora, sa novim projektom “Ada Mall” ulazi i u segment maloprodaje.

U ovom delu grada postoji nedostatak modernih tržnih centara, a plac na kome će biti izgrađen Ada Mall nalazi se prekoputa Ade Ciganlije, pa će njegovi sadržaji biti dostupni i velikom broju ljudi koji posećuje gradsko jezero.

Na razvoju idejnog rešenja tržnog centra kompanija “GTC” angažovala je dve međunarodno priznate projektantske kompanije, specijalizovane za izgradnju maloprodajnih objekata.

Foto: Beobuild.rs

Foto: Beobuild.rs

Početak gradnje tržnog centra najavljen je za kraj 2016. godine, dok je otvaranje planirano u jesen 2018. godine.

Projekat je trenutno u fazi projektovanja, pa ćemo vas o ostalim detaljima obavestiti čim postanu dostupni. U prilogu pogledajte mapu i fotografije lokacije budućeg tržnog centra.

Izvor: GdeInvestirati/Beobuild
Previous OECD: Izbeglička kriza koštala 12 mlrd dolara prošle godine
Next Zorana Mihajlović: Građevinske dozvole za samo 28 dana

You might also like

Nekretnine 0 Comments

Inđija: U planu izgradnja novog poslovnog centra

Opština Inđija će donošenjem adekvatne planske dokumentacije prilagoditi urbanističko tehničke uslove za izgradnju novog poslovnog centra u samom centru Inđije.

Trgovina 0 Comments

Saveti za sigurnu kupovinu preko interneta

Europol je na svojim web stranicama objavio savete za sigurnu kupovinu preko interneta koji bi trebali pomoći da se smanji broj online prevara.

Kompanije 0 Comments

Huawei ostvario najveći rast prihoda još od 2008. godine

Kineska kompanija Huawei zabeležila je godišnji prihod od 61 milijardu dolara u 2015. godini, što nam govori da je rast u odnosu na prethodnu godinu bio čak 37 posto.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply