Osnovano udruženje Društvo procenitelja Srbije

Osnovano udruženje Društvo procenitelja Srbije

Predstavnici renomiranih kompanija i organizacija osnovali su neprofitno udruženje Društvo procenitelja Srbije.

Cilj osnivanja udruženja je unapređenja profesije i promocija najbolje tržišne prakse u oblasti procena vrednosti nepokretnosti, imovine i kapitala.

Osnivači udruženja su predstavnici renomiranih kompanija iz oblasti procena vrednosti nepokretnosti, predstavnici revizorskih kuća, banaka i univerziteta.

Društvo procenitelja Srbije će po okončanju procesa registracije podneti zahtev za učlanjenje u International Valuation Standards Council (IVSC), nakon čega će šira stručna javnosti imati priliku da se upozna sa programom rada društva, planom i programom stručnih obuka i ostalim aktivnostima društva, navodi se u saopštenju udruženja.

Izvor: eKapija.rs
Previous Lidl gradi trgovinu u Boru
Next Japan: Foxconn kupio Sharp

You might also like

Nekretnine 0 Comments

Oglašena i deveta prodaja imovine fabrike Spektar

Stečajni upravnik, nakon nekoliko neuspešnih prodaja, oglasio je devetu prodaju nepokretne i pokretne imovine kompanije Spektar u stečaju, iz Gornjeg Stupnja.

Nekretnine 0 Comments

Zašto u Srbiji ne postoji registar prometa nekretnina na nivou cele zemlje

Dugačak je spisak onih kojima su važni zbirni podaci koliko je nekretnina za stanovanje prodato u jednoj godini u državi, međutim u ovom trenutku nijedna institucija u Srbiji ne raspolaže

Rezidencijalne nekretnine 0 Comments

Crna Gora: Novi stanovi najskuplji u Budvi

Prosečna cena kvadratnog metra stana u novogradnji u Crnoj Gori prošle godine je iznosila 1.124 evra, najskuplji kvadrat prodavao se u Budvi za 1.283, a najjeftiniji u Nikšiću za 550

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply