Povišen nivo opasnosti: Izrael pozvao svoje građane da napuste Tursku

Povišen nivo opasnosti: Izrael pozvao svoje građane da napuste Tursku

Zbog potencijalno novih terorističkih napada Izrael je danas pozvao svoje građane da izbegavaju odlazak u Tursku a onima koji se tamo već nalaze preporučeno je da napuste zemlju.

Nakon bombaškog napada u Istambulu, u kojem je poginulo troje izraelskih turista kancelarija izraelskog premijera Benjamina Netanyahua objavila je upozorenje „trećeg nivoa“, sa preporukom građanima da ne putuju u Tursku.

Poziv opasnosti danas je podignut na „drugi nivo“ a ukoliko bude izdato upozorenje „prvog nivoa“, to će značiti da Izraelci trebaju odmah napustiti Tursku.

Poziv je usledio nakon saznanja da “Islamska država” planira napade na ruske i izraelske građane, prenosi “Trend” pozivajući se na neimenovane diplomatske izvore.

Izvor:Agencije

Previous Rekonstrukcija Slavije počinje 15. juna
Next Beograd i Bela Palanka: 50.000 dinara razlike u plati

You might also like

Društvo

Prosečna neto plata u Srbiji 47.814 dinara

Prosečna neto zarada u Srbiji u martu ove godine iznosila je 47.814 dinara i veća je nego u februaru nominalno za 1,8 odsto, a realno za 1,6 odsto, saopštio je

Društvo

Naknada za upravnike naplaćivaće se preko Infostana

Minimalna naknada za prinudne profesionalne upravnike u Beogradu naplaćivaće se preko Infostana.

Društvo

Proizvodnja vina u Francuskoj smanjena za petinu

Proizvodnja vina u Francuskoj je ove godine za 19 odsto manja nego prošle godine, i trebalo bi da iznosi 36,9 miliona hektolitara.