Savez sindikata Crne Gore prodaje prostor u Domu sindikata u Beogradu

Savez sindikata Crne Gore prodaje prostor u Domu sindikata u Beogradu

Savez sindikata Crne Gore (SSCG) oglasio je prodaju poslovnog prostora u Beogradu koji se nalazi u zgradi Doma sindikata.

Zainteresovani građani i preduzeća ponude mogu dostavljati Komisiji SSCG za sprovođenje postupka prodaje poslovnog prostora.

Ta Komisija će se, kako je objašnjeno, starati o sprovođenju postupka po oglasu, rangiranjem i davanjem predloga za izbor najpovoljnijeg ponuđačass.

Ponude se mogu dostavljati na adresu SSCG, gde će biti otvorene, a nepotpune i neblagovremene ponude neće biti razmatrane.

Iz SSCG su saopštili da se ponuđena imovina, na Trgu Nikole Pašića broj 5, prodaje u viđenom stanju, kao i da porezi, takse i ostali troškovi zaključenja ugovora o kupoprodaji padaju na teret kupca, odnosno najboljeg ponuđača.

Previous Ovo su najbezbednije države na svetu
Next Ford dolazi u Rumuniju

You might also like

Nekretnine 0 Comments

Petar Matijević kupio zgradu Jugoeksporta za 7,3 miliona evra

Petru Matijeviću, vlasniku Industrije mesa “Matijević” prodata je zgrada „Jugoeksporta“ u Beogradu za 7,3 miliona evra, prenose beogradski mediji.

Najvažnije vesti 0 Comments

Koliki je turistički potencijal hotelskih lanaca u Beogradu?

Dolazak inostranih hotelskih lanaca St. Regis i Hilton znak su da Beograd ima dobar turistički potencijal. Šta kaže računica postojećih hotela u glavnom gradu?

Nekretnine 0 Comments

Nova prodaja imovine preduzeća Horti produkt

– Druga prodaja imovine preduzeća u stečaju “Horti produkt” iz Donje Trepče, koje se bavilo proizvodnjom voća i povrća u stakleniku, zakazana je za 21. decembar.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply