Savez sindikata Crne Gore prodaje prostor u Domu sindikata u Beogradu

Savez sindikata Crne Gore prodaje prostor u Domu sindikata u Beogradu

Savez sindikata Crne Gore (SSCG) oglasio je prodaju poslovnog prostora u Beogradu koji se nalazi u zgradi Doma sindikata.

Zainteresovani građani i preduzeća ponude mogu dostavljati Komisiji SSCG za sprovođenje postupka prodaje poslovnog prostora.

Ta Komisija će se, kako je objašnjeno, starati o sprovođenju postupka po oglasu, rangiranjem i davanjem predloga za izbor najpovoljnijeg ponuđačass.

Ponude se mogu dostavljati na adresu SSCG, gde će biti otvorene, a nepotpune i neblagovremene ponude neće biti razmatrane.

Iz SSCG su saopštili da se ponuđena imovina, na Trgu Nikole Pašića broj 5, prodaje u viđenom stanju, kao i da porezi, takse i ostali troškovi zaključenja ugovora o kupoprodaji padaju na teret kupca, odnosno najboljeg ponuđača.

Previous Ovo su najbezbednije države na svetu
Next Ford dolazi u Rumuniju

You might also like

Nekretnine 0 Comments

Velika Britanija: Cene stambenih kredita otišle “u nebo”

U Velikoj Britaniji rast cena stambenih nekretnina se u avgustu zahuktao brže nego što se očekivalo.

Komercijalne nekretnine 0 Comments

Goran Vesić: Sledi rekonstrukcija gradića Pejton

Gradski menadzer Goran Vesić izjavio je da je u toku izrada plana detaljne regulacije kojim će se urbanistički rešiti prostor gradića Pejtona.

Nekretnine 0 Comments

Cena stambenog kvadrata na Zlatiboru skoro kao u Beogradu

Cena kvadratnog metra stambenog prostora na Zlatiboru, poslednjih godina uopšte nije zanemarljiva, budući da je u tom periodu i popularnost ove planine porasla.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply