SAD upozorile svoje građane na “potencijalni rizik” putovanja u Evropu

SAD upozorile svoje građane na “potencijalni rizik” putovanja u Evropu

Sjedinjene države su upozorile Amerikance koji planiraju putovati u Evropu, navodeći da terorističke grupe planiraju napade širom kontinenta.

Terorističke grupe nastavljaju da planiraju neposredne napade širom Evrope, a meta su im sportski događaji, turistička mesta, restorani i prevoz,” navodi se u upozorenju koje je izdao američki State Department.

State Department upozorava američke građane na potencijalni rizik putovanja u Evropu i po Evropi posle nekoliko terorističkih napada uključujući napade u Bruxellesu 22. marta za koje je odgovornost preuzelo ISIL (Islamska država),” navedeno je u saopštenju.

Američki građani, kako se ističe, treba da budu oprezni na javnim mestima i kad koriste javni prevoz i da se klone mesta na kojima je gužva.

Izvor:Agencije
Previous Wall Street: Teroristički napad u Belgiji uzdrmao i američke berze
Next Miran dan na berzama azijsko-pacifičkog regiona

You might also like

Društvo 0 Comments

U Beču odeća 300 RSD, kod nas nekoliko puta skuplja

Kupci u Srbiji za garderobu i obuću moraju da izdvoje više od potrošača u zemljama Evropske unije, čak i na rasprodajama.

Politika 0 Comments

Otkazano saslušanje Vojislava Šešelja, lider radikala zapalio zastave EU i NATO

Viši sud u Beogradu saopštio je da je otkazano za danas najavljeno saslušanje predsednika Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislava Šešelja u postupku za njegovo izručenje Haškom tribunalu.

Društvo 0 Comments

Prirodne katastrofe “odnele” 19,5 milijardi dolara

Osiguravajuće kuće su za sanaciju štete prouzrokovane prirodnim katastrofama platile 19,5 milijardi dolara u prvom polugodištu ove godine. 

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply