Za Prokop zainteresovano 8 ponuđača

Za Prokop zainteresovano 8 ponuđača

Tender za izgradnju pristupnih saobraćajnica Železničke stanice “Beograd-Centar” je spreman. Među zainteresovanih izvođačima radova najviše domaćih građevinskih preduzeća.

Prema podacima Direkcije za gradsko građevinsko zemljište i izgradnju grada, za radove na Prokopu u prvoj fazi prijavilo se više uglavnom domaćih građevinskih preduzeća, kao grupni ponuđači.

Među zainteresovanim preduzećima za ovaj posao nalaze se stari poznavaoci Prokopa – ‘Energoprojekt niskogradnja’ i ‘Energoprojekt urbanizam i arhitektura’, ali i austrijski Strabag udružen sa domaćim preduzećima. Među zainteresovanima je i ‘MBA – Ratko Mitrović niskogradnja’ udružen sa firmom ‘Cvetnik’.

Izveštaj o pregledu pristiglih ponuda, uključujući i ponuđene cene, biće poznat po donošenju odluke o najpovoljnijem ponuđaču, a na osnovu izveštaja Komisije za javnu nabavku, kažu u Direkciji za gradsko građevinsko zemljište.

Javnom nabavkom su obuhvaćeni radovi na izgradnji puteva, raskrsnica, cevovoda za vodu i kanalizaciju, izgradnja mostova, potpornih zidova, postavljanje putne saobraćajne signalizacije…

Prilaz sa auto-puta

Prva faza pomenutih radova uključuje izgradnju saobraćajnog i putničkog prilaza sa auto-puta E-75 i obodnih gradskih saobraćajnica, prateće infrastrukture, kao i stanične zgrade. U prvoj fazi radova završiće se već probijeni podvožnjak ispod Bulevara mira. Za početak, koristiće se i postojeći prilazi kod Hitne pomoći i iz Ulice Dragana Mancea, kod Partizanovog stadiona.

Izvor: Novosti.rs
Previous Tony Verheijen: EPS ima potencijal da bude regionalni igrač, ali...
Next Saudijska Arabija neće dozvoliti da cena nafte ostane iznad 40 dolara

You might also like

Kompanije 0 Comments

Energoprojekt u prvom kvartalu ugovorio 32 miliona evra vrednih poslova

Energoprojekt holding (ENHL) objavio je nekonsolidovane finansijske izveštaje za prvi kvartal tekuće godine koji nisu od većeg značaja za sagledavanje finansijske pozicije kompanije.

Kompanije 1Comments

Aerodrom Nikola Tesla: Dobit u 2015. godini 3,3 mlrd RSD

Beogradski Aerodrom „Nikola Tesla“ (AERO) očekuje bruto dobit za 2015. od 3,97 milijardi RSD (32 miliona EUR), saopšteno je iz kompanije.

Kompanije 0 Comments

Atlantic Grupa: Prvi kvartal u znaku rasta prihoda i profitabilnosti

Atlantic Grupa je u prvom tromesečju 2018. ostvarila ukupni prihod od prodaje u iznosu od 152,4 miliona evra, što u odnosu na isti period prethodne godine predstavlja rast od 3,0

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply