Sa 5 videa na Youtube-u dobija 70.000 evra mesečno

Sa 5 videa na Youtube-u dobija 70.000 evra mesečno

Zoe Sugg, poznatija kao Zoella, ima samo 25 godina, iz Brajtona je, a ovih dana našla se u žiži britanske javnosti jer je otkriveno da zarađuje čak 70 hiljada evra mesečno vodeći svoj video blog na Youtubeu.

Mlada dama nedavno je došla do čarobne brojke od 10 miliona “sledbenika” na toj društvenoj mreži, a osim što novac dobija od pregleda videa, publika joj je omogućila da potpiše i nekoliko vrlo unosnih sponzorskih ugovora, piše sajt Fokus.ba.

Sugg je kanal na YouTubeu lansirala u decembru 2009. godine, i od tada ispred kamera uglavnom govori o lifestyle temama. Tu su razni saveti o frizurama, šminki, odeći i noktima, a zanimljivo je da objavljuje oko pet videa mesečno.

Kako pišu mediji, Sugg je zapravo “mala beba” u poređenju sa “najvećim igračima” na toj društvenoj mreži. Najveće svote uzima Šveđanin Felix Kjellberg poznatiji kao PewDiePie, čiji kanal posvećen video igrama prati preko 40 miliona korisnika (zarađuje 12 milona dolara godišnje).

Odlično prolaze i komičari i kulinari, a svojevremeno je pravi fenomen postala i devojka koja je jednostavno radila recenzije dečjih igračaka (u 2014. godini zaradila je pet miliona dolara).

Izvor: GdeInvestirati/Fokus
Previous Refinansiranje javnog duga: Zašto bi se poverilac odrekao svoje zarade?
Next Deset mentalnih vežbi uz pomoć kojih možete da budete pametniji

You might also like

Preduzetništvo 1Comments

Pomoć mladima sa juga da pokrenu sopstveni posao

Mladi starosti od 18 do 30 godina, koji su “na birou” najmanje tri meseca i imaju ideju za pokretanje spostvenog posla, mogu da se prijave na konkurs Evropskog progresa za

Preduzetništvo 0 Comments

Besplatne obuke za poljoprivredne proizvođače u prostorijama Privredne komore

Besplatne obuke za poljoprivredne proizvođače koji se bave organskom proizvodnjom ali i obuke iz oblasti pčelarstva, počinju danas u prostorijama Privredne komore Srbije (PKS) – PK Beograda.

Preduzetništvo 0 Comments

Preduzetničke firme se lako otvaraju, još lakše zatvaraju

U Srbiji se najčešće otvaraju preduzeća iz uslužne delatnosti, koja iako pune budžet, ne donose novu vrednost. Tek svaka osamnaesta registrovana firma pokreće neki oblik proizvodnje.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply