Prodaje se preduzeće u stečaju “Anđelija Mišić” iz Koštunića

Prodaje se preduzeće u stečaju “Anđelija Mišić” iz Koštunića

Stečajni upravnik stečajnog dužnika “Anđelija Mišić” d.o.o. u stečaju iz Koštunića oglasio je prodaju pravnog lica javnim prikupljanjem ponuda.

Predmet prodaje je stečajni dužnik kao pravno lice čiju najvažniju imovinu čine građevinski objekti – etno kuća, hotel u izgradnji, vila, restoran, vajati, ali i pokriveni bazen u izgradnji, letnja pozornica, košarkaško i fudbalsko igralište…

Na prodaju je i zemljište upisano kao svojina stečajnog dužnika, kao i zemljište u vanknjižnom vlasništvu, i oprema – kancelarijska oprema, oprema za tkanje i oprema za restoran.

Procenjena vrednost stečajnog dužnika kao pravnog lica iznosi 218.982.255,00 dinara.

Ova vrednost nije minimalno prihvatljiva, niti je na drugi način obavezujuća ili opredeljujuća za ponuđača prilikom određivanja visine ponude.

Krajnji rok za dostavljanje ponuda je 22. april 2016. godine u 11.45 časova, a javno otvaranje ponuda održaće se istog dana u 12 časova u kancelariji stečajnog upravnika u Gornjem Milanovcu.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous NIS prodaje nekretnine i zemljište širom Srbije
Next Moody's: Stabilan rejting evrozone pod pojačanim rizikom

You might also like

Kompanije

Apple planira da prebaci proizvodnju u SAD

Apple je zatražio odgovore od svojih dobavljača iz Kine da li je izvodljivo da prebace proizvodnju u SAD, izveštava japanski Nikkei Report.

Kompanije

Gorenje: 12 miliona evra u proširenje proizvodnje u Valjevu

Kompanija Gorenje i Ministarstvo privrede potpisali su danas u Valjevu memorandum o zapošljavanju još 300 radnika.

Najvažnije vesti

OTP banka stoprocentni vlasnik Vojvođanske banke

Mađarska OTP banka okončala je finansijsku transakciju kojom je 100% kapitala Vojvođanske banke prešlo u vlasništvo OTP banke Srbija, saopšteno je iz te banke.