Milionski iznosi za privremene objekte u Knez Mihajlovoj

Milionski iznosi za privremene objekte u Knez Mihajlovoj

Na javnoj licitaciji Opštine Stari grad za postavljanje pokretnih tezgi i drugih privremenih objekata najskuplje je prodato mesto u Knez Mihajlovoj.

Čak tri miliona dinara moraće da izdvoji budući nakupac “ekskluzivnog” prodajnog mesta za kokice.

Svaki deo Knez Mihajlove je prilično papren. Za dva prodajna mesta izdvojeno je po dva miliona dinara, jedno za prodaju razglednica, drugo turističkih publikacija.

Firme Frikom i Nestle zakupile su većinu lokacija za prodaju sladoleda za ukupno oko 27.500.000 dinara.

Najjeftinije lokacije su bile 12.000 dinara – za merenje na vagi u Knezu i čišćenje cipela na uglu Kolarčeve i Makedonske.

Konkursom, koji je prethodno raspisan, bili su obuhvaćeni aparati za kokice, tezge za prodaju razglednica i turističkih publikacija, rotacioni stalci za prodaju štampe, tezge za prodaju umetničkih suvenira, tezge – kolica za prodaju osvežavajućih napitaka, tezge za prodaju proizvoda starih zanata, umetničkih predmeta i umetničkih suvenira, tezge za prodaju umetničkih predmeta, sanduci za čišćenje obuće, stalci za prodaju balona, vage za merenje telesne težine, tezge za prodaju cveća, tezge za prodaju knjiga, konzervatori za sladoled, uređaji za kesten i kukuruz i uređaji za „hot-dog”.

Izvor: Gdeinvestirati.com/Novosti.rs
Previous Evro u petak 123 dinara, NBS danas prodala 10 miliona evra
Next Cene nafte su "možda dotakle dno"

You might also like

Kompanije

Srbiji produžen rok otplate ruskog kredita za železnice

Rusija je produžila do 2021. godine rok otplate kredita odobrenog Srbiji 2013. godine za modernizaciju srpske železnice, objavljeno je na zvaničnom ruskom portalu za pravne informacije.

Društvo

Vučić ponovo obećao plate od 500 evra

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ostao je pri proceni da će do kraja godine biti značajno povećane plate i penzije.

Makroekonomija

Ministri finansija najvećih ekonomija obećali da će dodatno stabilizovati finansijska tržišta

Ekonomije većine zemalja sveta oporavile su se od turbulencija na tržištu s početka ove godine, ali je oporavak neujednačen usled konstatnih pretnji od terorizma i iščekivanja ishoda britanskog referenduma o