Pronađene dve rakete u avionu koji je u Beograd doleteo iz Bejruta?

Pronađene dve rakete u avionu koji je u Beograd doleteo iz Bejruta?

Avio-kompanija “Air Serbia” je saopštila da je kargo pošiljka, koja je transportovana na dalju destinaciju, identifikovana na beogradskom aerodromu i da ta kompanija pomaže u istrazi u vezi sa pošiljkom.

“Potvrđujemo da je kargo pošiljka, koja je transportovana na dalju destinaciju, ranije tokom dana identifikovana na beogradskom aerodromu, zahvaljujući strogim merama bezbednosne kontrole”, rečeno je Tanjugu u “Air Serbia”.

“Avio-kompanija pomaže u istrazi. Bezbednost i sigurnost su osnovni prioriteti ‘Air Serbie'”, rečeno je Tanjugu u toj kompaniji.

Beogradski mediji spekulišu da su na aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu juče pronađene dve rakete sa eksplozivnim punjenjem koje su transportovane iz Bejruta preko Beograda i Londona za SAD.

Rakete dužine 1,5 metAir Serbia”, koji je u Beograd doleteo iz Bejruta, pišu beogradski mediji.

Rakete su bile u sanducima i imale propratnu dokumentaciju. U skladu sa redovnom procedurom, istovarene su iz aviona, ali su policijski psi nanjušili eksploziv, naveli su mediji.

Izvor:Tanjug
Previous Severna Koreja preti "preventivnim" napadom na Seul
Next Sirija: Nema primirja u oblasti Hama

You might also like

Društvo

Raste promet crnog tržišta zbog niskog standarda

Zbog niskog standarda i pada kupovne moći, promet u trgovinskim lancima u Srbiji opada, a raste promet na crnom tržištu.

Društvo

Čačak dobija rent-a-bike i gondolu

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović je rekao da se, u cilju smanjenja saobraćajnog pritiska na centar grada, razmišlja da na desetak lokacija budu postavljene bicikle za iznajmljivanje sa kojima će građani

Društvo

SAD: Tempo zapošljavanja oštro ubrzao u aprilu

Tempo zapošljavanja u Sjedinjenim Državama u aprilu je znatno ubrzao, uz otvorenih gotovo tri puta više novih radnih mesta nego u martu, pokazao je u petak objavljen izveštaj američkog ministarstva rada.