Imlek donirao 6 tona pavlake

Imlek donirao 6 tona pavlake

Šest tona Moja Kravica pavlake za nezbrinutu decu.

 

Foto:www.gdeinvestirati.com

Foto:www.gdeinvestirati.com

Kompanija Imlek, regionalni lider mlečne industrije, donirala je šest tona Moja Kravica pavlake domovima za nezbrinutu decu i  velikom broju dečijih institucija. Moja Kravica pavlaka sa 20 odsto mlečne masti je izuzetno hranljiv proizvod, sačinjen od najkvalitetnijeg domaćeg mleka. Donacija je realizovana u saradnji sa Crvenim Krstom Beograda.

Imlek je ovom donacijom obradovao nezbrinutu decu, decu sa poteškoćama u razvoju i socijalno ugrožene. Među institucijama kojima je donirano šest tona Moja Kravica pavlake sa 20 odsto mlečne masti našle su se Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj, Svratište za decu u Krfskoj, Centar za decu sa poteškoćama u razvoju “Anton skala”, Srednja zanatska škola za decu sa poteškoćama u razvoju u Rakovici, Škola za osnovno i srednje obrazovanje dece sa poteškoćama u razvoju sa domom “Sveti Sava” u Umki, Prihvatilište za decu u Bulevaru Oslobođenja, Dom za decu i omladinu ometenu u razvoju u  Sremčici, Centar za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju.

 

 

Izvor: Gdeinvestirati

Previous Ruski trgovinski lanci zainteresovani za uvoz srpske hrane, posebno voća i povrća
Next Vlada Srbije preuzima osnivačka prava nad četiri klinička centra

You might also like

Preduzetništvo

Moskva: Konzerve sa hranom za astronaute hit na tržištu

„Kosmička hrana“ postala je pravi hit u ruskoj prestonici. Za kratko vreme „zemljani“ su razgrabili gotovo sve tube i konzerve sa hranom za astronaute, pa proizvođači sada najavljuju povećanje obima

Društvo

Objavljen spisak poslodavaca gde radnici rade”na crno”

Ministarstvo za rad objavilo je na svom sajtu spisak sa imenima 21 poslodavca kod kojih su zatečena lica na radu „na crno“.

Društvo

Maja Gojković: Možda u januaru raspišem izbore za grad Beograd

Predsednicа Nаrodne skupštine i funkcionerka Sprske napredne stranke Maja Gojković izjavila je da će izbore za grad Beograd raspisati u zakonskom roku i da je to moguće već u januaru.