Predrag Ćulibrk: Imamo plan, transformacija Telekoma

Predrag Ćulibrk: Imamo plan, transformacija Telekoma

Generalni direktor Telekoma Srbije Predrag Ćulibrk kaže da je Srbija zakoračila duboko u digitalni svet, a shodno tome, ova kompanija mora zakoračiti u proces transformacije.

Telekom je morao da ispunjava svoje obaveze i dok je trajao proces privatizacije, kao i da se spremalo za ishod da ne dođe do prodaje, kako bi moglo da nastavi da radi punom parom, kazao je Ćulibrk na Kopaonik biznis forumu.

“U poređenju sa našim konkurentima na domaćem tržištu, Telekom Srbija ima više zaposlenih nego svi zajedno. Mi imamo plan i moramo usvojiti preduslove da u vremenu koje je pred nama zakoračimo u transformacioni proces“”, poručio je Ćulibrk.

On nije precizirao o kakvom procesu transformacije je reč, ali je istakao da je Srbija zakoračila duboko u digitalni svet, navodeći da se svakih 60 sekundi pošalje 100.000 tvitova, a više stotine elektronskog sadržaja se podeli preko Facebooka.

“To sve pokazuje da su ljudi duboko u digitalnom svetu. Danas nezadovoljan korisnik praktično jednim tvitom ili postovanjem informacije za njegovo korisničko iskustvo dolazi do očiju i ušiju miliona korisnika, i to je nešto što treba da obezbedimo kroz transformaciju”, dodao je Ćulibrk.

On je kazao da je Telekom započeo opsežan projekat kako bi sproveo digitalizaciju, te se trudi da implementira nove sisteme. U novom sistemu “svako treba da nađe svoje mesto” i kreira svoje strateške planove i vizije, zaključuje generalni direktor Telekoma Srbije.

Izvor: Tanjug
Previous Dinar u padu, sutra 123,41 dinara za evro
Next Emmanouil Lemonakis: Milenijalci drugačije donose finansijske odluke

You might also like

Google razmišlja o preuzimanju Twittera

Jačanje cene akcija dovela je do toga da je investitorima primamljiva pomisao da bi Twitter mogao imati istu sudbinu kao LinkedIn.

Najvažnije vesti 0 Comments

Mercedesov električni kamion na putevima do kraja godine

Urban eTruck ima nostivost do 12,8 tona, a sa punim baterijama prelazi do 200 km.

Najvažnije vesti 0 Comments

Rogers: Idući pad na tržištima kapitala biće najgori u istoriji

Dramatična rasprodaja na berzi koja se dogodila ove nedelje izazala je zabrinutost na tržištu medveda (pad od 20 odsto naziva se “tržište medveda”).

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply