NIS predstavio prednosti komprimovanog prirodnog gasa

NIS predstavio prednosti komprimovanog prirodnog gasa

NIS je na ovogodišnjim Međunarodnim danima energetike i investicija u Novom Sadu, predstavio prednosti korišćenja komprimovanog prirodnog gasa.

Ekološke i ekonomske benefite komprimovanog prirodnog gasa, kao i dostignuća kompanije u proizvodnji i prodaji ovog energenta predstavio je stručnoj i naučnoj javnosti prvog dana manifestacije mr.Nikola Luburić iz Sektora za prodaju i trgovinu prirodnim gasom NIS-a.

Komprimovani prirodni gas smatra se gorivom budućnosti, kako zbog svoj ekoloških karakteristika i ekonomske isplativosti, tako i zbog odličnih performansi koje pruža vozilima.

NIS je pre dve godine uveo komprimovani prirodni gas u svoj veleprodajni sistem, a od sredine 2015. godine NIS je postao prva velika mreža benzinskih stanica u Srbiji koja je u svoju ponudu uvrstila i maloprodaju ovog energenta.

 

Izvor: B92

Previous Predsednik Nikolić i Vladimir Putin: Odnosi Srbije i Rusije se uspešno razvijaju
Next Iznenađujuća kretanja na tržištima, evro skočio iznad 1,12 dolara, potražnja za zlatom

You might also like

Kompanije 0 Comments

Moody’s mora da plati 16 miliona dolara kazne

Agencija Moody’s Investors Service Inc. pristala je da plati ukupno 16,25 miliona dolara kazne zbog propusta u unutrašnjoj kontroli i nejasnih definicija i nedosledne primene simbola u kreditnim rejtinzima, objavila

Kompanije 0 Comments

Kompanija iz UAE kupila 50 odsto beogradskog Aerodrom Keteringa

Kompanija Serta iz Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE), specijalizovana za elektromehaničko održavanje, koju podržava Fond predsednika UAE Kalife bin Zayeda za razvoj projekata, kupila je 50 odsto vlasništva u firmi Aerodrom

Banke i finansije 0 Comments

Generali prodaje svoje poslovanje u Holandiji

Generali je angažovao BNP Paribas kao finansijskog savetnika u prodaji svog holandskog poslovanja.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply